školski izlet pitagora

Želite svoj razred povesti na autentičan školski izlet, povezati ih kao grupu i osnažiti svakog pojedinca? Kreirajmo zajedno program koji trajanjem, aktivnostima i igrama odgovara specifičnim potrebama vaših učenika! U ponudi se nalaze gotovi aranžmani ali i mogućnost izrade personaliziranih aranžmana.

Učenje i razgledavanje grada

Znate li da se Križevci po prvi puta spominju 1209. godine, te da su Križevci stari prigorski grad u kojem se stvarala i branila Hrvatska državnost? Uz to, u Križevcima su izdane i druge važne isprave, te je održano 27 Hrvatskih sabora, od kojih je najpoznatiji “Krvavi sabor Križevački”. Križevci su rodno mjesto Marka Križevčanina i sjedište grkokatoličke crkve za Hrvatsku. Ovo su samo neke od zanimljvosti koje opisuju grad Križevce. Vodimo Vas u razgledavanje grada uz vodiča. Uz razgledavanje je moguća organizacija edukacija na razne teme na otvorenom ili zatvorenom prostoru. Mogućnost predavanja klasičnih tema, ali i specifičnih tema poput boravka u prirodi. 

Aktivnosti i igre

Personalizirani paketi aktivnosti i igara se prilagođavaju svakom razredu i željema učenika/škole. U Pitagori svakome pristupamo s maksimalnom fleksibilnosti te dajemo sve kako bi izlet bio što zabavniji i društveniji. Također, ukoliko imate na umu neku igru koja se ne nalazi na popisu naših 40+ igara, postoji mogućnost da se omogući. Naši animatori će Vas podjeliti u timove te su s Vama cijelo vrijeme. Neke od igara koje preporučujemo su: Ljudski stolni nogomet, Skijanje na travi, Povlačenje užeta, Paintball, Streličarstvo…

Aranžmani

U ponudi imamo više aranžmana od kojih je svaki moguće dodatno persanalizirati. Jedan od Klasičnih aranžmana za izlet u Zabavno Avanturistički Park Pitagora uključuje:

  • Prijevoz u ugodnom turističkom autobusu uz kompletnu organizaciju putovanja sa turističkim pratiteljem
  • Razgledavanje grada Križevaca s turističkim vodićem
  • Paket aktivnog odmorauz organizaciju ručaka

Ukoliko bi htjeli više informacija ili ste zainteresirani za školski izlet u našem parku i gradu Križevcima možete nam se obratiti putem kontakt obrasca ili na broj telefona na dnu stranice.