pitagora paintball

Dječji rođendani – zabavniji nego ikad

Od kojeg uzrasta nudimo proslave dječjih rođendana? 

U našem parku brojimo preko 40 igara koje su jednako posvećene od onih najmlađih (5 godina) do onih najstarijih. 

Koliko vremenski traje rođendan?

U našem prostoru za proslave, vrijeme trajanja dječjih rođendana je najčešće 3 sata, po dogovoru i odabirom više igara mogu biti i duži. Najčešće je organiziran samo jedan dječji rođendan, tako da je prostor samo vaš! 

Mogu li roditelji ostati na dječjem rođendanu?

Naš park je savršen prostor za zabavu, a dok se djeca igraju s našim animatoricama i odrasli mogu provesti ugodne trenutke u njihovoj blizini. Po dogovoru i roditelji mogu ostati na dječjem rođendanu, no najčešće djeca ostaju sama u rukama naših animatorica. 

Kako odabrati igre? 

Naš park nudi veoma velik broj igara tako da smo sigurni da ćemo pronaći nešto najbolje za Vaše dijete. Ako trebate pomoć pri odabiru igri, tu smo za Vas! Igre odabiremo s obzirom na dob Vašeg djeteta te njegove želje. U velikom broju igri, nudimo i naše pakete u koje smo stavili naše najtraženije i najigranije igre u parku. 

Dolazak/odlazak s proslave?

Dolazak slavljenika na proslavu dječjih rođendana je minimalno15 minuta prije dogovorenog termina, a maksimalno 30 minuta prije početka rođendana. Isto tako i dolazak po djecu treba biti u dogovoreno vrijeme te ne duže od 15 minuta nakon dogovorenog završetka rođendana kako bi naše animatorice mogle pospremiti, dezinficirati i pripremiti prostor za iduću proslavu.

Što je sve potrebno donijeti? 

Na proslavu dječjeg rođendana preporučamo donijeti piće za djecu, grickalice, tortu i svijećice, plastične tanjure, čaše, vilice i salvete. Ako želite možete donijeti i neku posebnu dekoraciju (baloni, natpisi). Također pizza ili neko drugo jelo za djecu. Napomena! Restoran Mrak u suradnji s nama nudi 15% popusta na pizzu naručenu u naš Park. 

(Animatorima napomenuti u koliko sati želite da djeca jedu kako bi znali prilagoditi igre.)

Više o proslavama...

Tko brine o našoj djeci kada nas nema?

Rođendane vode naše animatorice (jedna, dvije ili više ovisno o broju djece). Točan broj animatora možete saznati kod rezervacije termina.

povlacenje uzeta pitagora

Što sve rade animatorice?

One će sve Vaše stvari rasporediti na stolove, djeci staviti sokove i grickalice, isto tako razrezati, podijeliti tortu i tanjure te isto tako na kraju sve počistiti. Vodite će djecu kroz sve odabrane igre, objašnjavati pravila, paziti da sve igre prođu fer te brinuti da Vašoj djeci bude zabavno.

Dječji disko

Zabava i ples u zatvorenom uz glazbu i klupsku rasvjetu. Aktivnost koju predlažemo u slučaju lošeg vremena te koju djeca obožavaju.

A što sa fotografiranjem, uspomenama?

Fotografiranje rođendana, uz potpisanu privolu svakog roditelja za fotografiranje njihova djeteta, također će za Vas odraditi naše animatorice koje će zabilježiti svaki bitan trenutak na proslavi rođendana Vašeg djeteta.

Planirate izlet
u Pitagoru?

zovite nas na

+385 98 375 569 

Zatraži ponudu

    Pridružite nam se!

    Saznajte što Vas očekuje u našem parku!