školski izlet pitagora

Zabavno iskustvo – izleti uz edukaciju i igru

Park Pitagora organizira školske izlete koji su idealna prilika da učenici uživaju u prirodi i zabave se. Svaki izlet je jedinstven, budući da ga prilagođavamo željama Vas i Vaših učenika. U izlet može biti uključeno i razgledavanje grada Križevaca te razni edukativni sadržaji.

Na raspolaganju imamo 40+ raznih igara kojima se potiče timski rad i zabava uz fizičku aktivnost. Neke od njih su paintball, ljudski stolni nogomet, dječje streličarstvo, povlačenje užeta, utrka go-kart autima, i sl. Sve aktivnosti su pod nadzorom animatora, uz obavezno potpisivanje obrasca za osiguranje učenika od nesretnog slučaja. 

PROGRAM IZLETA

Dolaskom u Park Pitagora, učenike dočekuju animatori koji im pokazuju gdje da se smjeste i odlože svoje stvari. Nakon kratkog predaha, animatori se predstavljaju i ukratko objašnjavaju u kojim će aktivnostima učenici sudjelovati te odgovaraju na moguća pitanja. Zatim slijedi zabava uz razne igre te ručak (dogovor prilikom rezervacije izleta).

Nudimo pakete sa...

Razgledavanjam Križevaca

Znate li da se Križevci po prvi puta spominju 1209. godine, te da su Križevci stari prigorski grad u kojem se stvarala i branila Hrvatska državnost? Vodimo Vas u razgledavanje grada uz vodiča.

Učenjem

Uz razgledavanje je moguća organizacija edukacija na razne teme na otvorenom ili zatvorenom prostoru. Mogućnost predavanja klasičnih tema, ali i specifičnih tema vezanih za boravak u prirodi.

Igrom i aktivnostima

Personalizirani paketi aktivnosti i igara se prilagođavaju svakom razredu i željema učenika/škole. Neke od igara koje preporučujemo su: Ljudski stolni nogomet, Skijanje na travi, Povlačenje užeta, Dječji Paintball, Go-Cart…

Organizacija ručka

Moguća organizacija ručka uz catering ili vlastitu pripremu hrane. Imamo nekoliko menu-a naših catering partnera, ali otvoreni smo za realizaciju svih vaših želja i prijedloga.

Zatraži ponudu

    Pridružite nam se!

    Saznajte sve o izletima u Pitagori!