o nama pitagora

Team Building – gradnja timskog duha

Ponekad treba zaboraviti na svakodnevne obaveze te se povezati na drugoj razini, koja zaposlenima omogućava da izađu iz svojih običnih uloga menedžera, savjetnika, programera, itd. te jednostavno samo biti čovjek koji se druži s ostalim ljudima (suradnicima.)

Cilj dobrog team buildinga poboljšati komunikaciju i odnose među zaposlenima i što bolje ih povezati. 

Vlastita organizacija team buildinga?

Problem opuštenog team buildinga unutar poduzeća je u tome da su još uvijek vidljive hijerarhije, uloge i tipične funkcije u poduzeću što sprječava da bi se zaposleni potpuno opustili. Tako će team building organizirati vođa odjeljenja, potvrdit će ga nadređeni dok će sve vjerojatno voditi neko tko i u poduzeću najčešće ima ulogu vođe i kao takav ima vještine javnog nastupanja, raspoređivanja obaveza i slično.

Psihologija team leadera

Možda izgleda da su ti ljudi zbog svojih sposobnosti savršeni za organizaciju i vođenje interno organiziranih team buildinga ali praksa pokazuje drugačije rezultate. Kad god team building vodi interna osoba, to smanjuje opuštenost ostalih, boje se otvoriti, boje se riskirati in boje se pokazati u drugačijem svijetlu nego obično.

Paketi

U ZAP Pitagora nudimo razne opcije team buildinga, imamo gotove pakete koje je moguće personalizirati Vama i vašim kolegama. Za sve dodatne informacije o team buildingu nam se možete obratiti putem broja telefona ili kontakt obrasca.

Nudimo pakete sa...

Aktivnosti u timovima

Nakon dolaska i početka aktivnosti podjeliti ćete se u timove prema Vašim željama ili nasumičnom izboru animatora. Nakon podjele budimo natjecateljski duh i idemo po pobjedu!

povlacenje uzeta pitagora

Olimpijada starih sportova

Potezanje užeta, utrka u vrećama i puno više. Nezaborvna zabava koja će Vam ostati u sjećanju. Natjecanja u preciznosti + pregršt zabave.

Jačanje timskog duha

Tema building je odličan za jačanje timskog duha i suradnju s drugima, osnaživanje usmjerenosti na zajedničke ciljeve i osjećaja pripadnosti istom poduzeću.

Hrana i piće

Mogućnost pripreme vlastite hrane ili organizacija cateringa. Moguće korištenje roštilja, peke, frižidera, itd.

Spremni za
Druženje u Pitagori?

zovite nas na

+(385) 098 375 569

Pošaljite upit

    pridružite nam se danas!

    Saznajte što Vas očekuje u našem parku!