Predivan park

6000 kvadrata opremljenih za zabavu i odmor.

Besplatan parking

U sklopu parka se nalazi parking za sve posjetitelje.

Hrana i piće

Priprema hrane, pića, catering i mnogo više...

Vanjski prostor

Vanjski prostor parka je dio na kojem se odvija najveći dio aktivnosti u parku. Potpuno je ograđen, te je zbog sigurnosti idealan je za djecu.

Okružen prirodom, prostran na 6000m2, a udaljen samo 1km od centra Križevaca. Idealan za aktivni odmor i razne vrste proslava.

Popis aktivnosti koje možete igrati na ovom prostoru možete pronaći na stranici – Aktivnosti.

 

200 + osoba

Unutarnji prostor

Prostor za manja druženja do 20 osoba s manjom terasom. Može se prilagoditi s igrama i ostalim aktivnostima prema vašim željama. U sklopu prostora se nalazi manja kuhinja, te je moguće korištenje manjeg roštinja na terasi.

Osim proslava i zabavnih aktivnosti, prostorija se može prilagoditi i za seminare, predavanja i slične aktivnosti uz mogućnost najma i korištenja projektora.

Za više informacija o najmu nam se obratite putem kontakt obrasca ili pozivom na broj koji se nalazi na dnu ove stranice.

20 osoba

Vanjska Terasa

Park Pitagora je udaljen od Križevačke gužve, idealan za odmor i proslave. Prostor terase s 40 sjedećih mjesta, manjim paviljonom, šankom i velikim roštiljem (moguća priprema ražnja, peke, roštilja, itd.) Idealan za veća druženja, proslave svetih sakramenata, momačkih ili djevojačkih večeri, te mnogo više.

Uz već navedeni roštilj moežte korištiti i kuhinju, te frižider za piće (Postoji i mogućnost najma posuda). Hranu možete pripremati sami, naručiti catering ili sve prepustiti našoj organizaciji.

40 Osoba

Paintball Teren

Prepoznatljiv Paintball teren, mogućnost igre za 20 igrača (50 u više timova). Mnogo raznih prepreka za odličnu,brzu i dinamičnu igru.

Hire function rooms for a variety of occasions including parties, trade shows, award ceremonies or social gatherings.

We have rooms available for hire with seating for up to 300 people, depending on the centre you choose. Conference rooms are perfect for church conferences, large business meetings and presentations.

20 Igrača

50 Igrača u više timova

0 m
Udaljenost od centra grada
0 m2
Površina parka
0 +
Aktivnosti i igara
0
Gostiju parka

Posjetite nas!

Spremni za odličnu
zabavu?